Frederiek

Frederiek

Rebalancing lichaamswerk en bewustzijn
+

Ontspanning

+

Openheid

+

Stilte

Logo praktijk Rebalancing lichaamswerk en bewustzijn | Massage. Ontspanningsmassage. Rebalancing-, anti-stressmassage en burn-out preventie.

Ontspannen leven in Flow en Balans

Ik, Frederiek Hamers (1974) ben afgestudeerd ontwerper aan Design Academy Eindhoven en Cultural Bodywork© masseur. Ontwerpen en lichaamswerk vormen samen de rode draad in mijn leven. Ik werk met aandacht en vertrouwen. Geruime tijd woonde ik in Nieuw Zeeland en zuid Portugal en sinds 2013 ben ik weer terug in Nederland. In 2018 kreeg ik mijn lang verwachte kindje. Tijdens deze ervaringen was het mijn uitdaging om geaard en ontspannen te blijven. Dit lukt door bewust te werken aan de verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Lichaamsbewustzijn staat hierin centraal.

Mijn ontmoeting met Hawaïaanse massage

Ik was verrast hoe compleet het voelde, toen ik deze ontspanningsmassage voor het eerst ontving. Ik ging regelmatig terug, omdat ik merkte dat er van alles in mij en ook in mijn leven op z’n plek viel. Het had een genezend en aardend effect. Het is een massage van het lichaam met een effect dat veel verder reikt.​

Door mijn enthousiasme over de resultaten die ik ook bij anderen zag, ben ik de  opleiding Cultural Bodywork© aan The Academy of Conscious Progression in Nieuw Zeeland gaan doen. Inmiddels hebt ik 14 jaar ervaring in het geven van deze massage. Lees meer over de Hawaïaanse massage

Verdere verdieping met Rebalancing

Tijdens het geven van de Hawaïaanse massage kwam ik erachter dat het lichaam veel herinneringen opslaat. Het lichaam spreekt zijn eigen taal, wat nieuwe inzichten biedt. Het verstaan van deze taal leerde ik via Rebalancing.

Ik heb de opleiding Rebalancing®; school voor Lichaamswerk en Bewustzijn afgerond. Ik biedt in mijn praktijk Rebalancing massage en Rebalancing sessies. Lees meer over Rebalancing

Hoe ik ontspannen mijn zwangerschap ervaarde met massage

Toen ik in verwachting was van mijn mooie dochtertje heb ik een aantal zwangerschapsmassages genomen. Geweldig. Die ervaring leerde mij hoe de ontwikkeling van mijn kindje gebaat was bij een ontspannen moeder die goed voor zichzelf zorgt.

Ik had een optimaal contact met mijn lichaam en kindje. Hierdoor leerde ik wanneer rust te nemen en hoe de juiste balans tussen werk en ontspanning te vinden. Alles verliep voorspoedig en ik besloot deze ervaring te delen met andere vrouwen. De bijzondere periode van 9 maanden kun je gebruiken om te leren omgaan met onzekerheden en constante verandering. En dat alles met je lichaam als bloeiend middelpunt.

Meer over de zwangerschapsmassage.

Begin with the body (Osho)