Hawaiaanse massage

Hawaïaanse massage

+

Ontspanning

+

Openheid

+

Gronding

Logo praktijk Rebalancing lichaamswerk en bewustzijn | Massage. Ontspanningsmassage. Rebalancing-, anti-stressmassage en burn-out preventie.

Hawaïaanse Flow massage

De vloeiende bewegingen van de Hawaïaanse massage stimuleren de energiestromen in je lichaam. Deze ontspannende lichaams- en hoofdmassage zorgt ervoor dat je je weer open en evenwichtig voelt. Ontspan en geniet terwijl de ritmische massage en de muziek één worden.

Deze bijzondere massage kenmerkt zich door lange bewegingen. Ze hebben een ontwakend effect op het weefsel en de cellen, reinigen alle systemen van je lichaam, maken je hoofd leeg van gedachten en verkwikken je ziel.

Complete lichaams- en hoofdmassage

Behandeld worden: rug, nek, schouders, heupen, benen, voeten, armen, handen, hoofd en gezicht.
Bij de 90 min. massage: 45 min. achterkant en 45 min. voorkant.
Ik voel aan welke druk bij je past, zodat de massage optimaal door jou ontvangen kan worden.

Frederiek heeft sinds 2005 ervaring met het geven van deze ontspanningsmassage.

Het blijft voor mij interessant te merken hoe iedereen weer anders in zijn vel zit. Als ik de massage aan het geven ben, werk ik heel aandachtig. Elke beweging wordt bewust gemaakt en dat zorgt ervoor dat de cliënt zelf ook heel bewust zijn of haar lichaam kan voelen. Er komt een goede energiestroom op gang. Daarom is geven net zo fijn als ontvangen.”

Achtergrond van de Hawaïaanse massage

Art of massage from the pacific

Bewoners van de eilanden in de stille oceaan hebben gedurende duizenden jaren hun eigen manieren van genezen ontwikkeld, zoals de Hawaïaanse ‘Kahuna massage’. Het is de verbinding van de eeuwenoude Kahuna wijsheid en de moderne leer en biedt een nieuwe manier om vooruit te komen in het leven.

De meditatievorm Flying wordt van oudsher gebruikt door Hawaïaanse masseurs en genezers. De repeterende bewegingen van Flying op muziek, lijken op een dans en ontwikkelen een basis van kracht, balans en coördinatie. Flying vormt ook de basis van de massages. De bewegingen van de voeten en handen zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo kan het dat de massage lijkt op golven die vloeiend in elkaar overgaan.

Mensen die bij mij komen voor de Hawaïaanse Flow Massage ervaren iets van zo ver weg als heel bijzonder… iets wat goed is, voelt verrassend dichtbij!”

Lees hier ervaringen van cliënten.

Slow down and enjoy