Hawaiaanse massage

Zwangerschapsmassage

+

Ontstressen

+

Verbinden

+

Genieten

Logo praktijk Rebalancing lichaamswerk en bewustzijn | Massage. Ontspanningsmassage. Rebalancing-, anti-stressmassage en burn-out preventie.

Genieten voor twee

De zwangerschap is een hele bijzondere tijd. Het is belangrijk voor jou en je groeiende kindje dat je lichaam ontspannen is. Door deze zwangerschapsmassage kom je volledig tot ontspanning. Door regelmatig gemasseerd te worden, verbetert het contact met je lichaam. Zo kun je ook je zwangerschap bewuster ervaren.

Zwanger en ontspanning

Wat houd de massage in? De massage wordt gegeven terwijl je comfortabel op je linker- en rechterzij ligt. Gemasseerd worden: rug, buik, schouders, nek, hoofd, gezicht, armen, handen, benen, voeten en er is extra tijd voor jouw specifieke wensen. Massage verbetert je bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten.
De aanraking is met aandacht, waardoor jij uitgenodigd wordt met je aandacht en adem naar je lichaam te gaan. Je ervaart goed contact met je veranderende lichaam en je energie kan weer vrijuit stromen. Deze heerlijke massage ontspant lichaam en geest, terwijl jij geniet voor twee.

Wanneer een massage tijdens je zwangerschap?

Het is vanaf het 2e trimester (16 weken) van je zwangerschap mogelijk om deze massage te ontvangen. Ze wordt afgestemd op wat voor jou op dat moment goed is.

Massage voor en na je zwangerschap

Ook als je zwanger wilt worden of na je bevalling, is het goed voor je lichaam en geest om je te laten masseren. Ontdek ook de Hawaiaanse ontspanningsmassage of de Rebalancing massage.

Prijzen / Afspraak maken

My body and I are working together